Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maraton

Lisa Stublić prva 
u Zürichu s novim rekordom Hrvatske

Lisa Stublić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.04.2013.
u 20:18

Lisa Stublić slavila je na maratonu u Zurichu s novim hrvatskim rekordom. Tračala je 2:25.44.

Lisa Stublić pobijedila je na maratonu u Zürichu, i to s novim hrvatskim rekordom - 2:25.44. Brže od nje ove sezone u Europi trčala je samo Ukrajinka Hamera (2:23,58), a s tim rezultatom bila bi deseta na OI u Londonu.

Barbara Belušić i Gordan Grdenić novi su prvaci Hrvatske na 10.000 metara, dok su Želimir Haubrih i Ivana Renić prvaci na 10 kilometara hodanje.

Mužarić bacila kuglu prvi put dalje od 17 metara

Valentina Mužarić osvojila je prvo mjesto u bacanju kugle na Auburn Tiger Classic natjecanju s novim hrvatskim rekordom 17,09 metara. Dario Horvat pobijedio je na Don Kirby Tailwind Invitational natjecanju na 100 m s vremenom 10.29 te tim rezultatom poboljšao hrvatski rekord za mlađe seniore za tri stotinke. Na 200 m bio je treći. Odličan je bio i Luka Mustafić koji je pobijedio u bacanju kugle u Gainesvilleu s novim osobnim rekordom 17,89 m.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije