Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Lisa Nemec sedma na berlinskom maratonu

Lisa Nemec
Goran Stanzl/ PIXSELL
28.09.2015.
u 21:36

Drugo izdanje Balkantiona održano je u Velenju, a naša reprezentacija zauzela je ukupno treće mjesto sa 149 bodova, samo bod manje od drugoplasirane Turske

Lisa Nemec osvojila je sjajno sedmo mjesto na berlinskom maratonu. Istrčala je 2:27,57, što je za 14 minuta brže od norme za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Drugo izdanje Balkantiona održano je u Velenju, a naša reprezentacija zauzela je ukupno treće mjesto sa 149 bodova, samo bod manje od drugoplasirane Turske. Prvo mjesto osvojili su reprezentativci domaćina Slovenije sa 176 bodova. Pojedinačno smo osvojili tri prva mjesta, a to su bili Dino Bošnjak na 1500 m sa 3:53,17, Sanjin Šimić u skoku u dalj sa 7,69 m i mješovita štafeta 4x400 m (3:28,71) u sastavu Marija Hižman, Mateo Kovačić, Mateja Jambrović i Željko Vincek. Na Balkanskom atletskom kongresu u Vršcu kao 16 zemlja primljen je Izrael. (dm)

Komentara 1

DU
Deleted user
08:41 30.09.2015.

Bravo Lisa, šteta je da nema više takovih entuzijasta u našem sportu, jer pokazalo se je da što je manje novaca, uspjesi su to veći. Ipak i takvi sportaši kao ti, moraju jesti, oblaćiti se itd. Trebao bi netko financijski pomagati takve ljude! Zamisli, koliko bi grad Zagreb dao novaca, da Dinamo bude 7. u Europi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije