Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zov istočnog novca

Lippi u Kinu za 10 mil. eura po sezoni, možda mu stiže Pranjić

\'Italian coach Marcello Lippi (R) shakes hands with Guangzhou Evergrande\'s chairman Xu Jiayin (L) during a signing ceremony in Guangzhou, southern China\'s Guangdong province on May 17, 2012.  China
AFP
17.05.2012.
u 16:38

Šefovi Guangzhoua Lippiju su obećali i veliki novac za pojačanja, a možda je jedno upravo Pranjić

Marcello Lippi (64) novi je trener kineskog prvoligaša Guangzhoua. Talijan je navodno dogovorio trogodišnji ugovor, a svake sezone dobivat će 10 milijuna eura. Time će s Hiddinkom (Anži) dijeliti drugo mjesto na ljestvici najbolje plaćenih trenera svijeta. Prvi je, sa 14 milijuna eura godišnje, trener Reala Jose Mourinho. Inače, Lippiju je to prvi posao nakon dvogodišnje stanke, kada je poslije debakla na SP-u u JAR-u 2010. otišao s klupe Italije.

Šefovi Guangzhoua Lippiju su obećali i veliki novac za pojačanja, a jedno od njih možda će biti i naš Danijel Pranjić koji se već dogovorio s jednim kineskim klubom, ali ne želi reći s kojim. Možda je baš u pitanju Guangzhou. (kl/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije