Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUIS ENRIQUE

Lionela Messija rušenje rekorda ne motivira posebno

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
19.10.2014.
u 07:15

- On je vrlo željan igre otkad sam došao i daje sve od sebe u svakom susretu i svakom treningu - rekao je Enrique.

Trener Barcelone Luis Enrique ima jasan cilj i ne želi ga kompromitirati rizicima, pa je zato htio ostaviti Lionela Messija na klupi protiv Eibara (3:0), ali se na kraju ipak predomislio.

- Mislio sam ga odmoriti, ali zabio je prekrasan pogodak i uvijek je rizik ne vidjeti takvo djelo, ako ga izostaviš - rekao je Luis Enrique i nastavio:

- Rekord ga ne motivira posebno. On je vrlo željan igre otkad sam došao i daje sve od sebe u svakom susretu i svakom treningu.

A kad se spominju treninzi i davanje svega što se dati može na terenu, kako ne spomenuti i legendarnog Xavija.

- Xavi igra dobro i meni je jako teško izabrati najboljih 11, ali to je dobra stvar. To je problem koji svaki trener želi - rekao je trener Barcelone.

>> Barcelona pobijedila 3:0, Messi se još nije upisao u povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije