Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Lionel Messi treći put zaredom dobitnik nagrade Di Stefano

\'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring during the Champions League semi-final first leg football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stad
\'LLUIS GENE\'
02.06.2011.
u 12:42

Barcelonina zvijezda Lionel Messi treći je put zaredom dobitnik nagrade Di Stefano za najboljeg nogometaša španjolskog prvenstva

Argentinac je u izboru čitatelja sportskog dnevnika Marce, kao i mišljenja stručne komisije, bio bolji od Portugalca Cristiana Ronalda (Real Madrid) i Španjolca Xavija Hernandeza (Barcelona). Zanimljivo je da su ta tri igrača bila jednako poredana i u lanjskom izboru. Nagrada je dobila ime po počasnom predsjedniku i legendi madridskog Reala Alfredu Di Stefanu.

Komentara 1

Avatar jwayne
jwayne
14:45 02.06.2011.

jel to CR7 opet dobio drvenu medalju? ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije