Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubrzo razgovor o nastavku suradnje

Lino je već morao imati ugovor do kraja OI 2012.

Lino Červar
Goran Stanzl/PIXSELL
02.02.2010.
u 08:40

Červar je otputovao u Skoplje gdje ima status božanstva. Uredili su mu dvoranu i teretanu, parket mu dovoze iz Slavonije.

Na svečanom dočeku nije bio izbornik Lino Červar, jer je odmah nastavio put u Skoplje gdje ga čekaju klupske obveze s Metalurgom.

– Lino je čovjek koji živi tristo na sat, ima svoje pluseve i minuse, ali nepobitna je činjenica da ima i rezultat. Apsolutno sam za to da ostane na izborničkoj klupi, no razgovarat ćemo ovaj tjedan te zajednički odlučiti – rekao je Zoran Gobac nakon povratka s EP-a.

Izbornikova najava ostavke tako je ostala u zraku.

– Dogovorili smo se još prije da mu nakon završetka EP-a produžimo ugovor do kraja Olimpijskih igara 2012. – objasnio je predsjednik HRS-a Sandi Šola.

No, ako je odlučeno da je Lino voditelj projekta London 2012., onda je već morao imati ugovor do kraja 2012., a ne samo do ljeta 2010. Projekt nove reprezentacije bez igrača poput Metličića, Dominikovića, Špoljarića i Šprema prošao je već na prvom ispitu, iako je Červar na onoj famoznoj presici izjavio da ima onih koji u njega ne vjeruju, pa čak i među ljudima u njegovu okruženju. Ali to nije primijećeno nakon što je krivica svaljena na novinare.

Červar je već jučer doputovao u Skoplje gdje uživa status božanstva. Čelnici Metalurga su samo zbog njega potpuno preuredili dvoranu, napravili teretanu za igrače, dovezli po njegovoj narudžbi parket iz Slavonije...

Od angažmana u reprezentaciji Makedonije zasad neće biti ništa jer Lazarov i društvo ne idu na SP, a teško će i do EP-a u Srbiji 2012. Već za dva tjedna Červara čeka iskušenje s Metalurgom u Kupu kupova. Loša vijest? Igra protiv Francuza. Dobra vijest? Za Tremblay od trikolora igra samo Ostertag.

Ključne riječi

Komentara 23

JA
jarac
11:35 02.02.2010.

mistercro Žao mi je što si prespavao deset godina zimskog sna!

MI
mistercro
11:46 02.02.2010.

To su ti cinjenice, koje su tu i ne moze se objasniti. A vi koji zivite u zabludi da je Cervar neki strucnjak? Evo napisao sam dole, kako i sta. Ali ako ce onaj Goluza biti njegov nasljednik(a sto see tice Gopca, sigurno hoce) onda radije da ostanie Cervar. Goluza je jos gori od Cervara

FU
furešta
14:36 02.02.2010.

Trebo je Lino već prije ovog prvenstva otići. S ovom momčadi bis svaki trener napravio 5-6 zlata, a on jedva 2. I sad se gura šiptarima u guzicu jerbo će ga bolje platiti. Nek se goni što prije da možemomo konačno do zlata doći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije