Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni mag!
Povratak na članak

Lino Červar kroz svoj rad i ideje mijenjao je povijest svog sporta

Ratko Rudić je kao izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije osvojio sva tri velika natjecanja (Europsko, Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre), a Lino Červar (69) je uz olimpijsko i svjetsko zlato čak deset puta ulazio kao hrvatski izbornik u završni vikend borbi za medalju

Komentari 5

DU
Deleted user
18:55 27.01.2020.

Hvala Lino! Za sve jedno veliko hvala! Jako dobro se sjećam novinarskog pljuvanja po čovjeku Lini Červaru samo zbog toga što je bio član HDZ-a! Neki ljudi jednostavno imaju slabo, loše ili nikakvo pamćenje - a neki pucaju od neizmjernog licemjerja.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
19:36 27.01.2020.

Hvala ti veliki mali Lino 😁👍🤘

VL
NM
nemirno more
19:02 27.01.2020.

Lino jedno veliko HVALA... što drugo reći...

VL
UF
ufrm
19:43 27.01.2020.

Totalno ne kompetentan lik, srecom igraci mogu funkcionirat bez trenera skoro pa odlicno.

VL
Avatar urbanihercegovac
urbanihercegovac
19:24 27.01.2020.

imao je lino i te kako velikih kikseva sa repkom... kao sportaš i osoba izgubio je kredibilitet kada je zadržavao bjeloruskog rukometaša...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.