Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađeni?

Lino Červar otkrio: 'On je najbolji igrač kojeg sam ikad trenirao'

Lino Červar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
23.12.2015.
u 12:47

– Neki igrači se umore od pobjeda, ali on je baš suprotan. Što je stariji, to je gladniji novih trofeja – rekao je Červar.

Službena stranica EHF EURO 2016. u Poljskoj donijela je priču o velikom rukometašu Kirilu Lazarovu, makedonskom reprezentativcu, koji je veliki dio karijere proveo u Zagrebu. Naslov teksta je "Kiril Lazarov, noćna mora svakog vratara", a u njemu su izjave Line Červara koji je nahvalio Makedonca.

– Neki igrači se umore od pobjeda, ali on je baš suprotan. Što je stariji, to je gladniji novih trofeja – rekao je Červar.

Lazarov je postao prvi igrač koji je u europskim natjecanjima zabio više od 1000 golova.

– Nisam iznenađen. On je primjer kako bi netko trebao živjeti od sporta i za sport. On je ogledni primjerak kako bi rukometaš trebao izgledati. Vrlo je talentiran, ali je i primjer kreativnosti, posvećenosti i ima pobjednički mentalitet. Inače ne izdvajam igrače jer je za mene momčad iznad svega, ali on je iznimka pa mogu reći da je on najveći igrač kojeg sam ikada trenirao – rekao je Červar.

>>Pogledajte ljutitog Červara: "Poslat ću te kući pješke!"

>>Božidar Jović: U Egiptu sam se na klupi potukao s Kljaićem

Komentara 8

PA
Paket
13:33 23.12.2015.

Lazarov je odličan igrač ali ja mislim da onda treba spomenut i Balića i Peru

KO
Komacero
13:59 23.12.2015.

Lazarov je igrac svjetska klasa kojih ima u svakoj generaciji dok je Balic rukometni genija ti se radaju jednom u 100 godina i to bitna razlika

DU
Deleted user
13:45 23.12.2015.

puko i Lino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije