Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Miletić
Povratak na članak

Previše smo pali, ne samo u ovoj utakmici i ne u godinu dana

Zasuti paljbom igrače i izbornika nakon ovoga, nakon što smo na svom terenu ostali bez borbe za medalju, a lani smo u Francuskoj bili jednu loptu od finala, nema nekog smisla

Komentari 10

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
09:29 25.01.2018.

Ok, nismo osvojili medalju. Opet smo tu, blizu. ALI, ponuditi Veselina Vujovića kao izbornika, e to je već mazohizam. Čovjek je dobar trener, ali i klaun. Njeguje grubu igru, podvalu, muljanje. I onda 14 % glasa za njega? o majko mila, o Hrvati, zar ste tako munjeni...

VL
PH
Pravi-Hrvat
09:40 25.01.2018.

Politika "jedan narod- jedan klub" već odavno dolazi na naplatu, a vi i dalje pišete analize i pravite se Englezi. Jedan klub je već četvrt stoljeća "alfa i omega" hrvatskog rukometa, a ostali su svedeni na teški amaterizam. Novih talenataa je sve manje, jer se ( unatoč popularnosti rukometa) nemaju gdje kaliti. Hercegovački bazen je iscrpljen, slavonski je pri kraju, a dalmatinski je sveden na na volonterske projekte i školu rukometa Balić-Metličić...

VL
DU
Deleted user
08:51 25.01.2018.

Ono što im je nekad bilo najjače oružje, karakter i psihička stabilnost, danas je najslabija točka. Postali su kopija košarkaške reprezentacije. Nažalost, tako se razgrađuje i uništava preko noći teškom mukom izgrađen kult kojeg su stvarale generacije.

VL
Avatar babas
babas
13:22 25.01.2018.

Uz slabe golmane,najveći minus nam je bio ozljeda Duvnjaka. Cindrić i Karačić su se pokazali nemoćnima protiv visokih,agresivnih čvrstih obrana. Uz to slabo su hranili krilne igrače loptama,a krila su nam za klasu iznad ostalih.To je glavni problem ove reprezentacije. Ono što raduje je pojava Stepančića i Mamića koji bi trebali još napredovati,velike nade,te fantastični Štrlek,vjerojatno najbolje lijevo krilo svijeta.

VL
SS
sokac sa drave
20:02 25.01.2018.

Vec su neki mislili da smo propali,bili smo zadnji a onda su u Portugalu krenuli Balic ,Metlicic,Sulic ,Vori sa porazom od Argentine.Sve ostalo je povjest na kraju smo bili prvi i poslije jako uspjesni do danasnjih dana.Bez panike bice dobro.

VL
ĆI
ćiroćiro
11:01 25.01.2018.

realnost nam je stigla več odavno ali mi to ne vidimo. živimo na staroj slavi i na imenu več nekoliko godina. izbornik nam je nula, pola ekipe aufwiedersehn. od vorija, muse, duvnjaka,...golmana ni nemamo, cindrić ne vrijedi. zar nije sramota, da francuze u prvom dijelu možemo gledati samo u leđa, a u drugom nam b team paria bez problema. i to na domačem terenu, uz čak i više od simpatija sudija i uz 15.000 navijača. zatvorimo dučan

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
15:23 25.01.2018.

Tko ga briga za rukomet , kosarka.je ta koja pati i treba pomoc

VL
ST
Stipan
12:56 25.01.2018.

Na turniru nije dovoljno odigrati jednu utakmicu već cijeli turnir. Tako će nam biti i u nogometu. Sve po starom, ništa nova.

VL
ZO
zoranos
09:11 25.01.2018.

Ključ svega je da nemamo nove nade, a stari su usporili i neki su pred mirovinom. Mi na vanjskim pozicijama danas imamo svega 2, 3 kvalitetna igrača! Krila nova i mlada nemamo, kad odu ovi stari bit ćemo u borbama da uopče i nastupimo na nekom velikom natjecanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.