Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Lillard košem u posljednjim trenucima donio Portlandu 21. pobjedu

NBA Oklahoma
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
16.12.2013.
u 09:38

Lillard je večer završio s 23 koša, a efikasniji od njega bio je samo LaMarcus Aldridge s 27 poena. Na drugoj je strani Josh Smith postigao 31 koš.

Portland je stigao do 21. pobjede u ovoj sezoni NBA lige svladavši Detroit 111:109 nakon produžetka. Pobjednički koš ubacio je Damian Lillard iz teške pozicije u posljednjim trenucima prije isteka vremena.

Lillard je večer završio s 23 koša, a efikasniji od njega bio je samo LaMarcus Aldridge s 27 poena. Na drugoj je strani Josh Smith postigao 31 koš.

Oklahoma je kod kuće svladala Orlando sa 101:98 i stigla do šeste pobjede zaredom. Najefikasniji su bili Kevin Durant s 28 koševa te Russel Westbrook s 20 poena i 12 skokova.

Minnesota je slavila kod Memphisa sa 101:93, a predvodili su se Kevin Love s 30 i Nikola Peković s 19 koševa. Sacramento je svladao Houston 106:91 uz 26 koševa Rudyja Gaya, dok je Phoenix bio bolji of Golden Statea rezultatom 106:102.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije