Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj karijere

Lijepa olimpijska pobjednica rastužila fanove objavom

Anna Veith
Foto: instagram.com/anna.veith
23.05.2020.
u 23:07

Anna Veith, rođena Fenninger, tijekom karijere je ostvarila 15 pobjeda u utrkama Svjetskog kupa

Dvostruka ukupna pobjednica Svjetskog skijaškoga kupa (2014, 2015) i olimpijska pobjednica u superveleslalomu iz Sočija 2014., Austrijanka Anna Veith objavila je u subotu da završava karijeru u dobi od 30 godina.

Anna Veith, rođena Fenninger, tijekom karijere je ostvarila 15 pobjeda u utrkama Svjetskog kupa, posljednju u superveleslalomu u Val d'Isereu u prosincu 2018. godine.

Uz zlato iz super-gja ima i dva olimpijska srebra, u veleslalomu iz 2014. i super-gju 2018. te tri naslova svjetske prvakinje, 2011. u kombinaciji te 2015. u veleslalomu i super-gju.

- Odlazim zbog niza malih razloga, tako da je teško odrediti onaj glavni - izjavila je Veith.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije