Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima svoje snove

Lijepa Monica želi biti gospodarica ringa

Monica Henao
Foto: Instagram/Monica Henao
20.05.2017.
u 17:06

Prvu borbu karijere, protiv srpske boksačice Sare Marjanović, prije mjesec dana riješila je u svoju korist nakon četiri runde, no ima velike planove u budućnosti. Do kraja 2018. želi ni manje ni više nego postati vlasnicom pojasa svjetske prvakinje

Kolumbijka Monica Henao nova je zvijezda ringa. Seks-bomba koja donedavno zarađivala isključivo kao model za donje rublje ima velike snove – želi osvojiti ženski boks i postati svjetskom prvakinjom u lakoj kategoriji.

– Nakon rođenja sina morala sam skinuti višak kilograma koje sam dobila u trudnoći kako bih se i dalje mogla nastaviti baviti manekenstvom, a boljeg sporta za to nema od boksa – objasnila je Monica koja se nakon tri godine treniranja na nagovor trenera odlučila okušati među profesionalkama.

– Svi su isprva bili u šoku, bombardirali su me pitanjima: “Što ti to treba?”, “Kakvo će ti biti lice?”. Ali volim boks jer je to sport koji te uči odricanju i disciplini – dodala je.

Prvu borbu karijere, protiv srpske boksačice Sare Marjanović, prije mjesec dana riješila je u svoju korist nakon četiri runde, no ima velike planove u budućnosti. Do kraja 2018. želi ni manje ni više nego postati vlasnicom pojasa svjetske prvakinje.

– Mnogi misle kako se boksom bavim samo kako bih stekla slavu i pogurala svoju karijeru u manekenstvu. I u krivu su. Takve zlobne komentare ne slušam niti me zanimaju jer vjerujem kako se svatko treba boriti za svoje snove i rušiti stereotipe – objašnjava.

Štoviše, Monica kaže kako joj je boks samo odmogao u karijeri modela.

– Na posljednjem snimanju morala sam staviti puder i na ruke i na vrat kako bih prikrila modrice.
To je nije obeshrabrilo.

– Mnogi mi ne daju šansu, govore da sam mršava i bez mišića, ali ja ne smijem nabiti masu želim li se i dalje baviti manekenstvom. Nisam nikakva mala princeza iako nosim ružičaste rukavice – kaže 29-godišnja ljepotica.

 

#work #model #sesiondefotos #hot🔥 #monicahenao @mo_henao

A post shared by Mónica Henao (@mo_henao) on

 

📸📸🎬 work 🎤♩📸📸📷🎥 #sesiondefotos #model #lenceria #senza #monicahenao

A post shared by Mónica Henao (@mo_henao) on

 

📷📸 #sesiondefotos #model #calvinklein #sexy #boxingirl 💪💣

A post shared by Mónica Henao (@mo_henao) on

 

Komentara 1

JO
jozomeda
17:40 21.05.2017.

prije godpodarica kreveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije