Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U LYON

Lijepa Milica napustila Novi Zagreb

Milica Dabović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.02.2014.
u 15:46

Klub na mjesto Milice Dabović neće nikoga dovoditi, jer je stav struke da ekipa koja je trenutno na okupu može ostvariti sve zacrtane ciljeve - osvajanje prvenstva i kupa Hrvatske.

ŽKK Novi Zagreb udovoljio je želji Milice Dabović da karijeru nastavi u francuskom Lyonu (kojeg trenira Marina Maljković, bivša trenerica Partizana i izbornica srpske reprezentacije), te je ugovor između Novog Zagreba i Milice raskinut 10 dana prije njegovog isteka.

Naime, ugovor između Novog Zagreba i Milice Dabović bio je potpisan do završetka natjecanja u Euroligi, s opcijom produljenja. Iako je ugovor trebao trajati do konca veljače i utakmice sa Spartakom iz Moskve, zaključeno je da se, kako ta utakmica ništa ne znači klubu u smislu plasmana u drugi krug, Milici izađe u susret i omogući odlazak u Lyon.

- Iako nam je žao što Milica odlazi, isto tako razumijemo njenu želju za novim izazovima. Zahvaljujemo Milici na svemu što je učinila za Novi Zagreb, i želimo joj uspješan nastavak karijere.

Klub na mjesto Milice Dabović neće nikoga dovoditi, jer je stav struke da ekipa koja je trenutno na okupu može ostvariti sve zacrtane ciljeve - osvajanje prvenstva i kupa Hrvatske, kao borba za što bolji plasman na F4 MEL lige. Babkina, Jurić, Dojkić, Ivezić, Komplet, Semren, Karčić, Ivanković i ostale mlade igračice, jamac su novih uspjeha kluba.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

>> Milica Dabović: U Zagrebu nas gleda 50 ljudi. Plače mi se...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
16:37 17.02.2014.

Hahaha, struka je udovoljila zahtjevu, hahaha- koja struka??? Pa taj prevarant nije nikoga platio, cak i državi duguje, igražice mogu otići kada požele

GA
Gambit
18:41 17.02.2014.

Ako vam je ovo neka ljepotica ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije