Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda lista
Povratak na članak

Liječnici ne žele otkriti težinu ozljede, evo kolike su šanse za Duvnjakov nastup

Javnosti je priopćeno da ga neće biti u prvom krugu iako je odmah bilo jasno da bi to moglo potrajati i dulje.

Komentari 7

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:49 16.01.2018.

Anasteziolog i neurokirurg !?!? A da možda imate pedijatra !!!!! Dr. Kuća ( House ) bi to rješil za 5 minuta 😁🤠...... Koga nema bez njega se može i treba..... Dule brzi oporavk...💪💪🇭🇷🇭🇷

VL
Avatar links
links
11:39 16.01.2018.

čemu toliko plakanje... imamo sjajnu ekipu i bez njega

VL
ZP
zvonko.pavlekovic1
12:14 16.01.2018.

Ma imamo ekipu , klupa nam je jaka , Mamić je pokazao da zna i te kako zabiti Bunta Cindra je ko šilo ma svi će dati svoj doprinos protiv Šveđana

VL
KO
korisniksb
12:02 16.01.2018.

Više ste naporni i Bogu i narodu sa tim Duvnjakom.Svaka čast mu kao igraču i čovjeku,ali ozljeđen je i kaj sad.Pa i sami igrači su rekli da koga nema i bez njega se može.Ekipa je super i ako tako nastave medalja nije sporna.Duvnjaku brz oporavak,a igračima puno sreče u daljnim utakmicama.

VL
DH
dalibor.hren
15:13 16.01.2018.

Zahvaljujući Črevaru Domagoj ima šanse ko i glineni golub...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.