Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Zlatanu Ibrahimoviću određena kazna zbog starta na Oscaru

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
19.03.2015.
u 17:37

Loša vijest je suspenzija Sergea Auriera na tri utakmice zbog toga toga što je na društvenim mrežama vrijeđao suca Bjorna Kuipersa

Zlatan Ibrahimović propustit će prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka zbog crvenog kartona kojeg je dobio nakon starta na Oscaru u uzvratu osmine finala protiv Chelseaja.

Dobra je to vijest za PSG koji će tako na švedskog navijača moći računati u uzvratnoj utakmici. Loša vijest je suspenzija Sergea Auriera na tri utakmice zbog toga toga što je na društvenim mrežama vrijeđao suca Bjorna Kuipersa koji je pokazao sporni i prestrogi crveni karton, a potom je prema imao i više nego blag kriterij prema Diegu Costi i njegovim startovima, ali i protestima koji su prelazili granicu dobrog ukusa.

Protiv koga će Parižani igrati u četvrtfinalu Lige prvaka, saznat će u petak u podne na ždrijebu u Nyonu.

>> Ibrahimović kipio od bijesa: Njegova teška uvreda zgrozila Francuze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije