Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI ODVELI SPURSE U RAJ

'Liga prvaka, to je san koji smo sanjali'

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
06.05.2010.
u 18:52

– Slatko je stići do cilja u izravnom dvoboju s najvećim suparnikom ove sezone. Stalno smo bili četvrti, baš smo zaslužili to slavlje – govori naš reprezentativac Niko Kranjčar.

– Kada bih bio vlasnik Liverpoola, meni najdražeg engleskog kluba, nedvojbeno uz Manchester United i najvećeg, za menadžera kluba angažirao bih Harryja Redknappa – rekao je Robert Prosinečki te dodao:

Sjajan menadžer

– Harry zna kupiti igrača, ima vrhunski osjećaj za procjenu. Nešto je možda slabiji u vođenju momčadi, ali morao bi imati vrhunskog pomoćnika. S Tottenhamom, koji ima manji budžet od, primjerice, Liverpoola i Manchester Cityja, izborio je Ligu prvaka, i to prvi put od kada to natjecanje postoji. A u elitnom europskom nogometnom natjecanju Spursi će biti prvi put nakon 1961. i Kupa prvaka.

Harry Redknapp, koji kaže da je Robert Prosinečki najbolji igrač kojeg je ikada vodio, zavolio je Hrvate. I kada se 29. kolovoza teško ozlijedio Luka Modrić (prijelom noge i tri mjeseca stanke), taj iskusni lisac kupio je Niku Kranjčara, kojega je upoznao kao menadžer Portsmoutha. Niko je ove sezone igrao odlično. U 32 utakmice (24 u prvenstvu Engleske, šest golova) postigao je osam pogodaka i bio jedan od ključnih igrača na putu do Lige prvaka.

– Ove sezone igrao sam najbolje u karijeri, cijela momčad igrala je dobro. U Tottenhamu ima mnogo kvalitetnih igrača i nije lako izboriti se za mjesto. Smeta mi kad nisam u početnoj momčadi, to je sasvim normalno, ali onda se brzo sjetim da sam u velikom klubu koji ima vrhunske igrače – rekao nam je presretni Niko Kranjčar, koji je posljednjih nekoliko tjedana izvan momčadi zbog ozljede zgloba.

Trio fantastikus

Liga prvaka. Želja, san.

– Slatko je stići do cilja u izravnom dvoboju s najvećim suparnikom ove sezone. Stalno smo bili četvrti, baš smo zaslužili to slavlje – govori naš reprezentativac Niko Kranjčar.

Prije i poslije prijeloma noge Luka Modrić (31 utakmica, 24 u prvenstvu Engleske, dva pogotka) bio je motor momčadi. Čovjek kojeg želi Alex Ferguson odigrao je puno velikih utakmica. Vedran Ćorluka, na desnoj strani obrane (36 nastupa, 29 u prvenstvu, jedan gol), samo će zaokružiti sliku. Na White Hart Laneu igrali su Gascoigne, Lineker, bio je ondje Ginola, ali nije bilo takvog dosega. No, sada je novo vrijeme, u kojemu u raj vode Hrvati!

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:03 06.05.2010.

Pa logično je da kada lagano uspiješ doči do SP 2010 onda ti jedini dodatni motiv daje Liga Prvaka...

MI
mixer
21:49 06.05.2010.

Kako svi Janezi pricaju hrvatski... jer im treba... Kako vecina Hrvata ne kuzi slovenski... jer nam ne treba... :)))

PR
primč
22:33 06.05.2010.

u JUGI je trebalo znati i srpski jezik...tako, da Slovenci znamo malo srpski malo hrvatski a v koji več pričate srpski nije bilo potrebe, da se nešto naućite....samo to je tako isto.... srbi....hrvati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije