Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVE BROJKE

Na utakmici Reala i Šahtara bit će više Hrvata nego u prvih 11 Dinama

Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
14.09.2015.
u 18:49

Sigurni u prvih 11 modrih su tek Marko Pjaca i Josip Pivarić.

Počinje nova Liga prvaka, najjače klupsko nogometno natjecanje na svijetu i otvara ga Real Madrid na Santiago Bernabeuu protiv Šahtara Darija Srne i Eduarda da Silve, a ono što je zanimljivo jest da će na utakmici biti čak deset Hrvata, piše Goal.com.

Boje kraljevskog kluba branit će Luka Modrić i Mateo Kovačić. Ostalih šest Hrvata bit će suci predvođeni Ivanom Bebekom koji je dobio čast da sudi ovu utakmicu. Uz njega će biti pomoćnici Tomislav Petrović i Miro Grgić, dok je četvrti sudac Dalibor Conjar. Također, i dodatni suci su Hrvati, Domagoj Vučkov i Goran Gabrilo.

Dinamo će Ligu prvaka otvoriti dan kasnije protiv Arsenala, a zanimljivo je da bi na travnjaku Maksimira moglo biti manje Hrvata nego dan ranije u Madridu. Jer sigurni u prvih 11 modrih su tek Marko Pjaca i Josip Pivarić.

>> Dinamo je protiv klubova iz liga petice osvojio samo dva od 30 bodova

Komentara 20

DI
dinamojavolim1
19:00 14.09.2015.

svi koji su sumnjali u ono sta pricam neka procitaju danasnja dva clanka o dinamu...dva dana prije utakmice protiv arsenala... kad je hajduk igrao protiv libereca danima prije ste pisali samo hvalospjeve o hajduku(neka ste) a dinamu niste ni cestitali zbog ulaska u ligu prvaka... vecernji.hr neka vas bude sram

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:27 14.09.2015.

Hm.......drugovi uzalud vam trud, Dinamo je poput Titana, vječan !!!

SO
sonce
19:02 14.09.2015.

Opet jedan brez kičmenjak nema hrabrosti da podpiše svoj glubi tekst.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije