Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA NAGRADA

Ako prođu Chelsea, igrači PSG-a bit će bogatiji za četvrt milijuna eura!

PSG
Foto: Reuters/PIXSELL
11.03.2015.
u 17:43

Ako pak uđu u polufinale, dobit će još po 450 tisuća eura, a osvoje li natjecanje, po milijun eura.

Paris Saint Germain u vlasništvu je katarskog šeika Nassera Al-Khelaifija i da igračima pruži dodatni motiv za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, ponudio im je za to 250 tisuća eura.

Naravno, svakom od njih toliku svotu novca. Ako pak uđu u polufinale, dobit će još po 450 tisuća eura, a  osvoje li natjecanje, po milijun eura. Ali i ako ispadnu sad u osmini finala, što je vrlo izgledno jer u prvoj utakmici je završilo 1:1 u Parizu, dobit će svaki po stotinu tisuća eura.

Al-Khelaifi će "počastiti" trenera Laurenta Blanca i igrače i za uspjehe u domaćim natjecanjima. Tako će PSG-ovci dobiti po 50 tisuća eura osvoje li Kup, a za treći uzastopni naslov prvaka premija je 400 tisuća eura.

>> Chelsea ove sezone u Ligi prvaka ne zna za poraz, a PSG u gostima ne briljira

Komentara 1

ZG
zg223
06:47 12.03.2015.

jel to kao sa rukometasima koji su nastupali za katar pa nisu dobili ni za sladoled???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije