Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.04.2014. u 15:20

S godinama su se promijenili fantazisti, promijenila se nažalost i ona legendarna Garyja Linekera da je "nogomet sport u kojem uvijek pobijeđuju Nijemci"

Televizija je zapravo dobra stvar. Ako (ne)sretnim spletom okolnosti promašite crne vijesti, na koje kao da su se posljednjih tjedana pretplatile središnje informativne emisije domaćih TV kuća, i ako volite nogomet. Dobar nogomet. Nakon utorka i antinogometa koji su nam servirali Chelsea i madridski Atletico, drugo polufinale Lige Prvaka bilo je spektakularno. Maknemo li u stranu da je sudar Bayerna i Reala nama zanimljiv (i) zbog sraza Mandžukića i Modrića, činjenica je da su te dvije momčadi sinoć na terenu prezentirale ono zbog čega sam se, još kao djevojčurak, zaljubila u bubamaru.

Je, s godinama su se promijenili fantazisti, promijenila se nažalost i ona legendarna Garyja Linekera da je "nogomet sport u kojem uvijek pobijeđuju Nijemci", ali onaj osjećaj da zbog briljantnih poteza trenutno nekih od najvećih nogometnih zvijezda poželiš vrištati od sreće nije nestao. Da, priznajem, nogomet me i danas, posebno kad igra Bayern, baca u ekstazu. Čak i kada prijenos utakmice radi Drago Ćosić, poznat po svojim "biserima" i floskulama. Ali kada je utakmica ovako dobra kao što je bila ova sinoćnja, Ćosić, unatoč silnim decibelima, postaje nebitan faktor - gledaš magiju na terenu i uživaš.

Nije zgoreg spomenuti ni atmosferu na krcatom Santiago Bernabeu. Divan je to prizor, posebno nakon sportskih minuta na domaćim programima koje su se osvrnule na deveti uzastopni Dinamov naslov prvaka države. Pred praznim tribinama igrači Plavih slavili su ovaj uspjeh koji će biti upisan u anale. Šteta što ga nitko neće prepričavati svojoj djeci i unucima ponosno kao što moj otac i dandanas prepričava slavlje iz slavne, a i davne, '82 kada je Dinamo postao prvakom bivše države.

PLUS

RTL-ova Kockica uistinu je program po mjeri djece, s dobrim omjerom edukativnih i zabavnih minuta. Fejsbučkim rječnikom rečeno - palac gore

MINUS

HTV-ovci, mijenjajte nešto i to čim prije u Dobro jutro Hrvatska. Scenografija, voditelji i prilozi nisu na nivou. O vijestima unutar emisije da ne govorim

>> Modrić bolji od Mandže, Real nadmudrio Bayern

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:31 24.04.2014.

I opet ce Njemci pobjediti,i uzeti Ligu-Prvaka,akobogda,jer oni su vladari nogometa u svjetu…………………….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije