Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUPTURA MIŠIĆA

Chiellini propušta Berlin i Suareza, a vrlo vjerojatno i Poljud!

'Bayern Munich\'s Mario Mandzukic (L) and Giorgio Chiellini of Juventus fight during their Champions League quarter-final second leg soccer match at the Juventus stadium in Turin April 10, 2013. REUTE
04.06.2015.
u 16:25

Riječ je o rupturi mišića lista, a ozlijedio se na treningu i liječnici nisu ništa mogli, oporavak će potrajati.

Giorgio Chiellini i Luis Suarez trebali su se susresti u finalu Lige prvaka 6. lipnja u Berlinu po prvi put nakon Svjetskog prvenstva i famoznog ugriza, ali Talijan zbog ozljede propušta veliki susret protiv Barcelone.

Riječ je o rupturi mišića lista, a ozlijedio se na treningu i liječnici nisu ništa mogli, oporavak će potrajati. To znači da "stup" Juventusove i talijanske obrane propušta vrlo vjerojatno i utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj protiv Hrvatske 12. lipnja na Poljudu.

Ali veći je to udarac za Juventus jer igraju najveću utakmicu sezone i sučelit će se protiv najjače ofenzive u nogometu trenutno, a možda i ikada. Najizgledniji kandidati da ga zamjene su Angelo Ogbonna i Andrea Barzagli.

>> Suarez šuti, a Chiellini nema problema: Zagrlit ću ga kad se vidimo

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:04 04.06.2015.

Ne vjerujem da bi im niti on pomogao, Brça ovo (nažalost) diže. Očekujem jednosmjeran meč sa hendikepom u mreži Talijana. Juve ovo može dobiti tipično talijanski, 1:0 u 118.minuti ili na penale

ST
stjepanveliki
19:55 04.06.2015.

Giorgio Chiellini ne igra sigurno protiv Hrvatske jer ima crveni karton u predhodnoj utakmici isto kao i nas Corluka.Finale lige prvaka bit ce gusto jer igraju dva razlicita svijeta nogometa,juznoamericka leprsavost i talijanska obrambena disciplina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije