Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Dinamo 27. po vrijednosti, Barca, City, Roma i Wolfsburg čine 'najbogatiju' skupinu

Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
27.08.2015.
u 11:03

Prvak Hrvatske je po vrijednosti tek 27. momčad (52 milijuna eura) ovosezonske Lige prvaka! Manje vrijede samo Gent, Malmö, Maccabi, BATE i Astana

U 17.45 sati se održava ždrijeb Lige prvaka, a u Monaku će i Hrvatska imati svog predstavnika – Dinamo. Peti je to put u povijesti da su modri izborili grupnu fazu.

A što mogu tamo očekivati? Na temelju prošlih iskustava malo. U 24 utakmice je Dinamo pobijedio triput, pet puta je remizirao, a izgubio preostalih 16 puta. Posebno treba napomenuti posljednja dva nastupa kada su jednom odigrali neodlučeno i čak 11 puta bili poraženi, piše Goal.

Prvak Hrvatske je po vrijednosti tek 27. momčad (52 milijuna eura) ovosezonske Lige prvaka! Manje vrijede samo Gent, Malmö, Maccabi, BATE i Astana. Sve te momčadi su s Dinamom u četvrtoj jakosnoj skupini što znači da će sve momčadi koje klub iz Maksimira izvuče – biti skuplje od njega. Najvredniji dinamovci su Arijan Ademi i Soudani, procijenjeni su na pet milijuna eura.

Ždrijeb je, kao i uvijek, poludirigiran pa ne mogu u istoj skupini igrati momčadi iz iste lige, prema tome, ako bismo gledali vrijednost momčadi, onda bi najskuplja skupina bila ona u kojoj bi igrao europski prvak Barcelona te viceprvaci Engleske, Italije i Njemačke – Manchester City, Roma te Wolfsburg.

Najskuplja momčad je Real Madrid, Modrić i društvo vrijede čak 728 milijuna eura!

>> Opširnije o Dinamu u Ligi prvaka čitajte na portalu Goal.com

>> Dinamo čeka ždrijeb: Koga biste željeli za protivnike u skupini?

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:53 27.08.2015.

Bivši dinamovac Srećko Katanec vodi slovensku rep do 2018. god. čestitamo. Na raspolaganju : Handanović, Jokić, Samardžić, Iličić, Kurtić,Lazarević, Stevanović, Novaković, Berić, Ljubijankić.. bude tu mjesta i za kojeg fanta

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:24 27.08.2015.

Naravno kad se Evropa trga da kupuje naše dragulje kojim obilujemo ....

OL
olrajt
15:49 27.08.2015.

...pa sasvim normalno je da se ne možemo nositi sa klubovima iz lige petice,ali je već veliki uspjeh da će mo u Maksimiru gledati velikane zahvaljujući Zdravku Mamiću i stručnom stožeru!.....pa lijepo možemo reći:važno je učestvovati a možda se zalomi i koji dobar rezultat,a da su zajedničari i drugovi komunisti razočarani plasmanom u ligu prvaka-jesu!....svi bi trebali doći i bodriti naš dinamo -ma tko bio za kormilom, jer je naš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije