Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmatra se Var
Povratak na članak

Liga nacija protiv Engleske na Rujevici, Druga HNL 14 umjesto 12 klubova

Također, pokrenut je postupak za uvođenje VAR tehnologije (video pomoć sucima) za natjecanja HNS-a, a sukladno propisima i proceduri Fife.

Komentari 4

DE
derin
22:59 04.06.2018.

Bilo bi dobro da novinari primjete da najboljeg centralnog veznog svijeta dalic gura na krivu poziciju, na ofenzivnog veznog umjesto Rakitića koji je to igra uspješno u Sevilli. Vida na lijevom beku promašaj, a kramaric se nije nametnuo u napadu kao jedina špica. Dalic previše eksperimentira nešto kao i Štimac. Cacic je znao posložiti prvih jedanaest, ali nije znao reagirati tokom utakmice.

VL
IL
ilijan
06:58 05.06.2018.

Još malo Uvjek odrađenom kaznu a crtači Ostoja i kompanija na slobodi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.