Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Lietuvos Rytas bolji od Partizana

Partizan Euroliga
AFP
12.11.2009.
u 21:59

U utakmici 4. kola skupine B košarkaške Eurolige odigranoj u Vilniusu, domaći je Lietuvos Rytas upisao treću pobjedu u sezoni svladavši beogradski Partizan 78:56.

Petoricu po broju dvoznamenkastih igrača predvodio je Martynas Gecevičius s 19 poena i pet asistencija, dok se učinkom u poraženom sastavu istaknuo Aleksandar Marić s 16 ubačenih koševa i deset uhvaćenih lopti.

Partizanu je ovo bio treći poraz u četvrtoj utakmici sezone.

U ovoj skupini još se sastaju Olympiacos i Efes Pilsen.

Košarkaška Euroliga, 4. kolo:

Skupina B

Lietuvos Rytas - Partizan 78-56

Olympiacos - Efes Pilsen (kasnije)

Redoslijed: 1. Unicaja 4-0, 2. Lietuvos Rytas 3-1, 3. Olympiacos 2-1, 4. Efes Pilsen 1-2, 5. Partizan 1-3, 6. Orleans 0-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije