Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutit nakon poraza
Povratak na članak

Lewandowski prozvao Kovača, hoće li mu Niko zamjeriti na ovim rečenicama?

Poljski je napadač uzrok porazu pronašao u igri bez rizika

Komentari 19

TO
Tomisl
10:21 14.03.2019.

Kad pobjede ona su to igraci zasluzili a kad izgube onda im je trener kriv !!!

VL
Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
09:44 14.03.2019.

Jel posao Nike Kovača ili njega da ZABIJAJU GOLOVE?!?!? Jednostavno je potrošen igrač! Penzija

VL
Avatar southman
southman
10:15 14.03.2019.

Tko god što mislio činjenica je da je Klopp sinoć pronašao igru protiv Bayerna a Niko nije protiv Liverpoola. Svaki pametan trener bi težište igre svoje ekipe u napadu prenio na Liverpoolov lijevi bok na Gnabrija koji je u cijeloj utakmici dobio samo dvije prave lopte i obje su kreirale jedine dvije bayernove prilike u utakmici a tako je i pao gol. Umjesto toga oni uporno preko Riberya kojeg je Arnold pojeo svojom mladošću i motorikom. Sve u svemu meni na sreću jer je moj omiljeni klub prošao dalje. YNWA !!!

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
11:38 14.03.2019.

Bayern je ponovo prvi na tablici samo zato kaj je Borussia poslije pobjede nad Bayernom bila doslovvno preglupa obraniti 9 bodova prednosti ! Jedine 2 koje je Borussia zgubila su tekme protiv momcadi iz dna tablice - Augsburga i Fortune, a odigrali nerjeseno s Nürnbergom ! Bayern ni kriv ni duzan na vrhu, bez igre i bez ideje ! Mislim da sljedecih sezona ne budu igrali polufinala i finala Lige Prvaka, jer je europska konkurencija prejaka. Prodali su veznjaka Kroosa, otisli su pozdani Schweinsteiger i Lahm, rijesili su se borca Vidala, a starci Robben i Ribery nisu ni sjena nekadasnjih igraca. Tek se sad vidi kakva je Müller prevara od igraca - taj igra samo zato kaj je Bavarac ( radi sponzora i indentifikacije ). Kao drugi napadac bi svake sezone moral dati najmanje 12 - 13 golov, a ovaj zadnje 2-3 godine daje po 5-6 golov v ligi ! Da je stranac v pitanju, sedil bi ne na klupi nego na tribini. Obrana suplja ; Hummels i Boateng se vuku ko gliste, bocni Kimmich i Alaba su stalno naprijed i po 20 metri su od krila koja bi trebali pookrivat.. V sredini imaju dive Thiaga ( kojeg svaki smrkavac more odgurnuti od lopte , jer fizicki nije na razini ) i Jamesa ( koji bi najradje nazad v Real ). Goretzka je limitiran, a Sanches nikak da proigra. Sve v svemu - nedovoljno za LP !

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:11 14.03.2019.

Pa Goretzka je napadač. Bayern nije imao igrače sredine terena, koji bi mogli stajati visoko. Mane i Salah sujako brzi igrači, tako da je bio veliki rizik bezglavo jurišati. Bayern nije niti jednim udracem pogodio gol, ako izuzmemo autogol. Zasuženoo su ispali. To je i Kovač priznao. Interesenatno je da su sve tri njemačke momčadi u ovom krugu ispale od Engleza (Schalke i Borussia).

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
11:15 14.03.2019.

Bayern vec tri desetljeca dominira v Bundesligi. V zadnjih 30 godina su osvojili 18 naslova prvaka. Kad god je koja momcad zaprijetila ( Werder - dupla kruna 2004 . , Dortmund - dvaput zaredom prvaci 2011. + 12. , dupla kruna 2012. ) odmah su im masovno poceli otkupljivati igrace. Werderu su v kratkom roku uzeli Klosea, Pizzara, Borowskog i Fringsa, a Borussiji Lewandowskog, Hummelsa i Götzea. Sve vrhunski igraci i reprezentativci. I to nisu delali samo prvakima, nego i momcadima koje su pokazivale veliki potencijal i mogle postati ozbiljna konkurencija. Friski primjer je Hoffenheim ; v kratkom roku su im uzeli Rudya, Sülea, Wagnera i Gnabrija ( sve reprezentativci ). Primjer kluba kojeg je Bayern kupovinom igraca prakticki upropastil je Karlsruher FC : v 2-3 sezone 90-tih su im uzeli Kahna, Finka, Kreuzera, Tarnata i Scholla - sve reprezentativce ! To im se v Ligi Prvaka osvecuje, jer v ligi nemaju prave konkurencije. Liga postaje sve slabija. Lako je nakantati Freiburg i Nürnberg, ali ne znas kak stojis v medjunarodnom ogledu. Veliki im je problem sad nadoknaditi ostarjele asove Robbena i Ryberyja. Za male novce nemres dobit nis pribliznoga, a igrac Robbenovog profila niti ne postoji dva put na svijetu. Gnabry i Coman nisu te klase...

VL
SK
Skviki
09:52 14.03.2019.

Kaže Levandovski: ----- Znali da će ovo biti gadan dvoboj, ali dojma sam da smo u obje utakmice igrali predefanzivno. Nismo pokušavali gurati igru prema naprijed kako bismo stvarali prigode. Izbjegavali smo rizik i zato smo poraženi. Naprosto smo stajali preduboko - kazao je Bayernov napadač ispred kamera po svršetku utakmice i dodao: - Ponekad smo u napadu nas dvojica morali na četvoricu, a u takvim se okolnostima teško stvaraju šanse. Našao sam se u puno duela, ali sam ne možeš ništa protiv dvojice ili trojice tako vrsnih braniča - rekao je raočarani Lewandowski. Drugim riječima: Lošiji smo od protivnika, jer smo se branili, a protivnik se je isto tako branio i uspio sprijećti nas nesposobne u napadu, a mi njih nismo. Seronja želi svaliti krivnju na Kovača.

VL
DU
Deleted user
10:35 14.03.2019.

Glupost! Dobili ste tri komada u igri bez rizika, a što bi bilo da ste igrali s rizikom? Stvar je u tome što je momentalno Liverpool bolja momčad i tu je priči kraj.

VL
NI
NikoCro
11:25 14.03.2019.

Opet ga mijenjate ha

VL
NI
NikoCro
11:24 14.03.2019.

Dok se ove starudije u Bayernu na zamjene, nema nekoga boljitka, a Levandovski je izostavio to kako se vecina igraca ponasala kao babe nisu isli na loptu itd

VL
JA
Jani
15:41 14.03.2019.

E moj Leva! U igri bez rizika,imali ste 0:0!Onda ste sa samo malo rfizika,dobili tri komada!Činjenica je da su vas puno mlađi i konkretniji mladići Liverpoola ubili!Trenutno je to razlog!!

VL
VL
????
10:01 14.03.2019.

Ne vjerujem da je to kritika trenera, jer ima jedan detalj koji su na TV-u (ne na hrvatskoj) rekli, a taj je da Bayern baš i nije imao alternative. Na klupi nije bilo igrača koji bi dopustili da se npr. promijeni sustav igre. Zbog kartona i ozljeda, jedini pravi centarfor je ostao Lewandowski i to je to. Ulreich, Boateng, Goretzka, Davies, Jeong, Coman i Renato Sanches su bile rezerve.

VL
DU
Deleted user
11:04 14.03.2019.

U pravu je Lewandowski, Niko je slozio taktiku ko s Hrvatskom protiv Meksika na SP-u 2014.

VL
WW
wwxep50
11:54 14.03.2019.

Kovač..precijenjeni trener koji je potpuno pogrješio sa taktikom u dvomeču sa Liverpulom.Bajernu treba novi trener i pojačanja za narednu sezonu.A Kovač neka uči od Klopa,Gvardiole,Alegrija.

VL
O9
owaleed_98x
11:19 14.03.2019.

Kovac je sa jednom nogom ...vani !!...otkaz

VL
MI
miki84
10:39 14.03.2019.

Kovac je trener za Ajduka to mu je krajnji domet ako gledamo znanje. Sad od kuda on na klupi Bavaraca to ne znam. Koji lobi to gura ali kraj je blizu. Otkaz mu je napisan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.