Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki obrat

Lewandowski ne ide u Bayern nego u Manchester United

Borussia, Real, Lewandowski (1)
Reuters/Pixsell
26.04.2013.
u 13:01

Lewandowski odlaskom u Bayern ne želi na sebe navući bijes Borussijinih navijača, pišu Englezi

Robert Lewandowski najbolji je strijelac Bundeslige, a s četiri pogotka Realu u polufinalu Lige prvaka na sebe je navukao golem interes velikih klubova.

Iako se pisalo da je već potpisao za Bayern te da na ljeto napušta Borussiju, bavarski klub demantirao je takve napise.

\"Bayern München je uočio mnoge vijesti koje povezuju Roberta Lewndowskog s klubom. Želimo jasno dati do znanja da su to samo špekulacije i da nemaju veze s istinom. Lewandowski nije potpisao s nama predugovor\", stoji na službenoj stranici bavarskog kluba.

S druge strane, engleski mediji, točnije britanski The Express tvrdi da će Lewandowski na ljeto otići u Manchester United. Prema njihovu pisanju, United je s Borussijom dogovorio odštetnu klauzulu od 25 milijuna eura, a Lewandowski odlaskom u Bayern ne želi na sebe navući bijes Borussijinih navijača. Stoga bi Poljak trebao izabrati engleskog prvaka.

U svakom slučaju, Lewandowskom će ovo biti vrlo zanimljivo i turbulentno ljeto.

>>Blackburn je mogao dovesti Lewandowskog, a uzeo je Kalinića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije