Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIGAO MANDŽU

Lewandowski i Sahin potopili Freiburg, Pavlović izborio 11 m

Robert Lewandowski
Reuters/Pixsell
16.03.2013.
u 17:44

Lewandowski je sada na 19 golova što je četiri više od Mandžukićevog učinka u Bundesligi

Freiburg je u 26. kolu njemačke lige pogotkom Schmida (28.) poveo u Dormundu. No, u samo četiri minute prije odmora Borussia je okrenula rezultat (3:1) golovima Lewandowskog (2) i Sahina, koji je u nastavku još jednom tresao mrežu gostujućeg vratara. Na kraju je domaćin uvjerljivo pobijedio sa 5:1, a s dva pogotka Lewandowski (ukupno 19) je našem Mandžukiću pobjegao za četiri gola na listi bundesligaških strijelaca.

Werder je kod kuće odigrao 2:2 protiv Greuther Fürtha, a domaćini su oba pogotka zabili s bijele točke. Drugi jedanaesterac izborio je Mateo Pavlović

.Milan Badelj igrao je cijelu utakmicu i uklopio se u sivilo svog HSV-a koji kod kuće izgubio od Augsburga sa 0:1. HSV je kraj utakmice dočekao s deset igrača, u 80. je isključen Beister nakon 11 minuta provedenih na terenu.

Rezultati 26. kola: Borussia D. - Freiburg 5:1, Werder - Fürth 2:2, Nürnberg - Schalke 3:0, Hoffenheim - Mainz 0:0, Hamburg - Augsburg 0:1. Poredak: Bayern (-1) 66 bodova, Borussia D. 49, Bayer (-1) 45, Eintracht (-1) i Schalke po 39...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije