Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitni sastanak

Levy se sastao s Modrićem i rekao mu da ostaje u Spursima

Luka Modrić (1)
Filip Brala/Pixsell
06.07.2011.
u 23:57

- Siguran sam da će sve biti u redu čim se ponovno priključi momčadi na treninzima - kaže Levy.

Luka Modrić u srijedu je bio leteći. Prije podne zajedno sa Zdravkom Mamićem obišao je maksimirsko gradilište, a nakon toga odletio je u London na sastanak (koji je inače bio predviđen za danas) s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem. Razgovor je, piše Sky Sports, potrajao 40 minuta.

- Imali smo lijep razgovor, no kao što sam već rekao, Luka neće biti prodan. I to je kraj priči o njegovom odlasku - rekao je kasno sinoć čelni čovjek Spursa.

Levy je odbio otkriti kakav je bio Modrićev stav tijekom sastanka i kako je prihvatio konačnu odluku.

- Luka je shvatio našu poziciju i siguran sam da će sve biti u redu čim se ponovno priključi momčadi na treninzima - zaključio je Levy.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
01:57 07.07.2011.

ha,ha,ha nece ga prodati.....a o cemu su to razgovarli 40 minuta ,umjesto 3-4

OB
-obrisani-
07:38 07.07.2011.

Ajde,dosta je vise... Jucer sam rekla da Luka ne ide nigdje,a vi opet po svom... Vise ja znam neg nasi novinari,oni prodaju nase igrace kako im padne na pamet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije