Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belupo čeka prvu pobjedu

Leon Benko zna kako na Poljudu srušiti bijele

Leon Benko
Arhiva VL
25.09.2011.
u 10:56

Iako Koprivničanci u 19 prvenstvenih utakmica odigranih u Poljudu još ne znaju za pobjedu, osvojiti tri boda na vrućem terenu pošlo je za nogom najboljem igraču Slavena Belupa Leonu Benku.

On je s varaždinskim Varteksom 2003./04. slavio u Poljudu s 2:0, zabivši drugi pogodak, ujedno i svoj prvoligaški prvijenac.

- Bilo bi sjajno da se to ponovi. Hajduk je favorit, no moramo biti čvrsti i disciplinirani i tada je sve moguće - rekao je Benko, koji nakon prvih osam kola na kontu ima pet postignutih pogodaka.

Utakmicu s Hajdukom čekat će u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice Katarina. Igrači Roya Ferenčine danas u 10 sati imat će trening razgibavanja, nakon čega će koprivnički strateg definitivno odlučiti o sastavu s kojim će istrčati u Poljud.

Ključne riječi

Komentara 13

VE
Velikogoričan56
11:34 25.09.2011.

Nemojte ni u ludilu pobijediti Hajduk, istupit ce iz lige, a sto cemo onda napraviti.

PU
purger58
12:49 25.09.2011.

Ako hajduk izgubi,CIGO ce dobit mozdani udar!Cekaj malo,kako moze dobit mozdani udar ako nema mozga?

MA
mastif
12:44 25.09.2011.

bojim se da će hajduk ionako istupiti iz lige jer su se koprivničanci usudili doći namjerno igrati nogomet protiv njih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije