Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VELIKA ČAST'

Leo Messi žali što nije uspio upoznati Baracka Obamu i njegove kćeri

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
25.03.2016.
u 20:32

'Znam da je komplicirano takvo što organizirati i očekivati, a možda je to izgovorio i samo zato što je bio u Argentini. Ne znam, ali me ugodno iznenadilo.'

Za vrijeme svog posjeta Buenos Airesu predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama otkrio je kako su ga njegove kćeri tražile da organizira upoznavanje s Lionelom Messijem, no on to nije uspio napraviti.

Nakon toga oglasio se i sam Messi koji ističe kako bi mu, ukoliko se ukaže prilika, bila velika čast upoznati Obamu. 

- Bio sam naravno iznenađen time što je rekao, ali ja bih bio jako ponosan ako se dogodi upoznavanje s njim i njegovom obitelji. Znam da je komplicirano takvo što organizirati i očekivati, a možda je to izgovorio i samo zato što je bio u Argentini. Ne znam, ali me ugodno iznenadilo - rekao je Messi nakon pobjede Argentine protiv Čilea 2:1 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se održati 2018. godine u Rusiji.

>> Barack Obama se pokušao upoznati s Messijem, ali Argentinac ga je odbio!

Komentara 1

RI
rikavac
20:49 25.03.2016.

Nisi nista ni propustio,neznam kako imas zelju tog smrada i upoznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije