Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder

Leo Messi u 300 utakmica zabio je i asistirao za ukupno 375 golova!

Lionel Messi (FC Barcelona), during La Liga soccer match between FC Barcelona and Granada CF, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, saturday, september 27, 2014. Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL
16.02.2015.
u 09:22

Jubilarnu 300. utakmicu odigrao je u nedjelju protiv Levantea . Slabašnim gostima zabio je svoj 23. hat-trick u La Ligi i sustigao dosadašnjeg rekordera Cristiana Ronalda.

Leo Messi uporno ponavlja kako mu osobni rekordi nisu važni, ali jednostavno ih je nemoguće ignorirati. Ove sezone porušio je sve moguće rekorde u španjolskom prvenstvu, piše Goal.com.

Jubilarnu 300. utakmicu odigrao je u nedjelju protiv Levantea . Slabašnim gostima zabio je svoj 23. hat-trick u La Ligi i sustigao dosadašnjeg rekordera Cristiana Ronalda.

Asistirao je Neymaru za prvi gol u visokoj pobjedi 5:0, a to mu je bila 106. asistencija u španjolskom prvenstvu čime je postao najbolji dodavač u povijesti španjolskog nogometa.

Cijelu Messijevu statistiku uz grafički prikaz pogledajte OVDJE!

Komentara 1

MI
Mikulici
12:34 16.02.2015.

Messi je cudo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije