Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlade nade

Lendrić: Radije bih sjedio na klupi Brage nego Hajduka

\'24.03.2011., Dugopolje, Split - Prijateljska nogometna utakmica U-21 reprezentacija Hrvatske i Ukrajine.Lendric Ivan Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
25.07.2011.
u 19:39

Filipa Ozobića Nike je prepoznao kao velikog talenta te mu je ponudio trogodišnji ugovor.

Ivan Lendrić, mladi nogometaš Hajduka, prošlu je sezonu proveo na posudbi u Zrinjskom gdje je sa 16 prvenstvenih pogodaka bio najbolji strijelac prve lige BiH. No povratak u Hajduk donio mu je klupu.

– Trenutačno nisam u prvom planu i to mi smeta. Volim Hajduk i želio bih igrati u Splitu, ali ako neću dobivati priliku, bolje je da napustim klub. Prošle godine zabio sam više golova nego bilo tko u Hajduku i čudi me da imam tako loš status. Ali to je u Hajduku tako... – kaže.

Često se spominje njegov odlazak s Poljuda, a navodno je zainteresirana Braga.

– Ja znam da je ponuda stigla i otišao bih. Tim više što portugalski klub nema mnogo napadača. Realno, radije bih sjedio na klupi Brage, koja je igrala finale Europske lige, nego Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar džon vejn
džon vejn
22:06 25.07.2011.

Ne virujem kakva izjava! Odma ga triba suspendirat i godinu dana neka trči sa Buljatom po Marjanu, pa ćemo onda vidit koga će ucjenjivat i kud će se prodat. g***** jedno, taj ne zaslužuje dres Hajduka!

BL
Blokada
02:58 26.07.2011.

Ma triba odma raskinut ugovor s tim prepotentnim smr*dom! Šta misli tko je on da može odlučivat koga će trener stavit igrat, a tko će sidit na klupi. Mulac balavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije