Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk – Varaždin

Leko uoči Varaždina: Tonio Teklić je sjajan, a nama je najveći problem obrana

Susret 26. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Slaven Belupo
Milan Sabic/PIXSELL
22.04.2023.
u 08:00

– Teklić je stvarno dobar igrač, obojica su ključni igrači u momčadi. Statistika kaže da je Teklić igrač s najviše driblinga u ligi, najviše udaraca i zadnjih pasova poslije Livaje. Meni je drago zbog njega, neka je pokazao što zna. Nažalost, ovdje nije bio njegov trenutak – kaže Leko

Hajduk večeras, u 30. kolu SuperSport HNL-a, na Poljudu dočekuje Varaždin (19.10 sati). Utakmicu je najavio strateg splitske momčadi Ivan Leko:

– Kada se pogledaju sve tri utakmice ove sezone, dobili smo ih sve. U zadnjoj utakmici dobili smo ih tek kad su ostali s igračem manje... Meni se sviđa gledati kako igraju, visoki presing, napadaju visoko. Sigurno nas očekuje zahtjevna utakmica. Problem nam je obrana, ali do gostovanja u Rijeci imali smo najbolji napad lige, bili smo zabili najviše golova.

U Varaždinu su Teklić i Šego, što reći o njima?

– Teklić je stvarno dobar igrač, obojica su ključni igrači u momčadi. Statistika kaže da je Teklić igrač s najviše driblinga u ligi, najviše udaraca i zadnjih pasova poslije Livaje. Meni je drago zbog njega, neka je pokazao što zna. Nažalost, ovdje nije bio njegov trenutak – kaže Leko pa dodaje na čemu će inzistirati u ovoj utakmici.

– Htio bih ja puno toga, da trčimo, da smo kreativni, da dominiramo, da imamo energiju, da izgledamo kao momčad od prve do zadnje minute. Mnogo bismo toga mi htjeli. Uživao sam ovaj tjedan, bila je dobra energija i ova skupina igrača je najbolja u kojoj sam se ikad našao, i kao igrač i kao trener. To što se na utakmicama to ne vidi, to je druga stvar, govorim o njima s ljudske strane.

S obzirom na to da je prvenstvo praktički već gotovo, koliku težinu imaju eventualni porazi i remiji?

– Normalno da imaju težinu, svaka utakmica je jako bitna. Hajduk 20 godina nije bio prvi i to nas sve boli. Jednako ću se veseliti pobjedi i tugovati nakon poraza, imali mi bod ili 50 bodova manje od prvog na tablici. Moramo pokušati napraviti svoje na najbolji mogući način.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije