Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA
Povratak na članak

Leko o ispadu prema Belu: Sudac treba pomoći da partija bude dobra. One scene više nećete vidjeti

'Kada si non-stop u nogometu, ne vidiš sve, ali u ovakvim trenucima vidiš da nogomet nije životno bitan. Upućujem sućut ljudima koji su u teškim problemima. Nadam se da će se što prije "rekuperati" i da će se takve stvari što manje događati' rekao je trener Hajduka Ivan Leko pa se osvrnuo na energiju koju su dobili od navijača uoči prve utakmice sezone HNL-a.

Komentari 3

Avatar Detrolizator
Detrolizator
17:49 21.07.2023.

svatko je mogao vidjeti da je faul postojao i da je Leko u krivu, a siguran sam da je to naknadno pogledao i vidio sam Leko. normalan čovjek bi se ispričao, tim više što je bio 100% u krivu, ali Leko ne, opet mulja i vadi se na suca

VL
FR
franjo
17:35 21.07.2023.

Trener ,igrači, gledatelji se trebaju ponašati kao odrasli i normalni ljudi koji vole sport i biti uzor mladima .

VL
DM
drazen.muhvic
17:50 21.07.2023.

Sudac je najodgovornija osoba na terenu za provođenje nogometnih pravila. Sudac nije tu da se igra dobar i lijep nogomet, nego da se igra po važećim pravilima. Za dobar nogomet su zaduženi igrači i treneri. Jel' jasno stručnjakisto?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.