Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE NA POLJUDU

Leko najavio napad na naslov iduće sezone: Protiv Dinama mi je bilo najteže, to mi je najgori poraz

Split: Utakmica 36. kola Supersport HNL-a: Hajduk - Šibenik
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
28.05.2023.
u 20:26

- Ja sam ovdje došao zbog sljedeće sezone. Mi smo pet mjeseci imali puno padova i uspona. Napravili smo niz od 13 utakmica u prvenstvu i tri u kupu gdje smo pokazali puno. Naučili smo puno. Sljedeću sezonu želimo biti bolji i konkurirati za sve.

Trener Hajduka Ivan Leko prokomentirao je pobjedu nad Šibenikom (3:0) u posljednjem kolu HNL-a i osvrnuo se na iduću sezonu.

- Što se tiče mene sigurno da, ne znam što se može dogoditi. Imam ugovor dvije godine. Čudi me ovo pitanje, ali to je pitanje za nekog drugog. Radimo zajedno, ambiciozni smo. Znamo da će biti promjena. Nekima istječu ugovori. Mislim da imamo dobru školu ovih pet mjeseci. Veselimo se početku iduće sezone - rekao je pa se osvrnuo na Šibenik.

- Htjeli smo ljudima dati zadovoljstvo. Kada igraš na karte želiš pobijediti. Imali smo dodatne motive, puno stvari zbog kojih smo željeli biti dobri. Ljudi su bili veseli. Ponosan sam i sretan što smo mogli na ovaj način završiti, pogotovo za Subu koji je zadužio svih. 

Ide li Hajduk po naslov u idućoj sezoni?

- Ja sam ovdje došao zbog sljedeće sezone. Mi smo pet mjeseci imali puno padova i uspona. Napravili smo niz od 13 utakmica u prvenstvu i tri u kupu gdje smo pokazali puno. Naučili smo puno. Sljedeću sezonu želimo biti bolji i konkurirati za sve. 

Kad mu je bilo najteže?

- Maksimir, to mi je najteži poraz u deset godina karijere. Prvih 15 minuta te utakmice neću nikada zaboraviti

Sada slijedi slaganje momčadi za iduću sezonu.

- Neće biti nikakvih ludosti. Svi koristimo mozak i nitko se ne želi vraćati tri koraka unazad - zaključio je Leko. 

Utakmicu je prokomentirao i trener Šibenika Čanadi.

- Imat ću sastanak s predsjednikom Karajicom vidjet ću što oni žele dalje, sad je vrijeme da se smirimo nakon tri i pol mjeseca u koja smo se toliko potrošili. Sve smo dali od sebe, svaki atom, nitko  nije računao da ćemo doći u finale Kupa. Sad pod emocijama nije u redu govoriti, moramo prespavati.

Koliko ste vi krivi za drugu ligu

- Sto posto - odgovorio je Čanadi.

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
07:28 29.05.2023.

Na Poljudu sve isto samo njega nema.Ne mislim na Tita,nego na naslov prvaka.Dvadeset godina se tako govori.

EJ
ejStef
23:49 28.05.2023.

Pa ajde, za sada niti Šimić, niti Bišćan nisu garancija da će se složiti dobra ekipa koja može osvojiti prvenstvo. A uprava je skoro ista, onda koja je odradila najgori prijelazni rok desetljeća... Ako odlaze Livaković i Petković, možda još netko, bit će vrlo teško složiti kvalitetnu ekipu za vrhunske rezultate...

Avatar Cornelius
Cornelius
21:19 28.05.2023.

A ko je pak taj lejko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije