Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanja na kajzerici
Povratak na članak

Leko i Rukavina otišli u Lokomotivu: Nismo više željeli sjediti na klupi!

Imao sam nekoliko ponuda iz inozemstva, ali kada sam čuo da je trener Tomislav Ivković inzistirao na mom dolasku to mi je puno značilo, kaže Rukavina.

Komentari 3

PE
pessimus
06:35 06.08.2014.

niti jedan od ove dvojice se baš ni u jednom klubu nisu naigrali. napose rukavina. imao nekoliko ponuda iz inozemstva? kome on prodaje maglu?

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:35 05.08.2014.

Farsa se nastavlja. Koji je maksimalan broj igrača koje jedan klub u 1. HNL može poslati na posudbu u drugi klub u istom rangu? Sve iznad dva igrača ugrožava regularnost natjecanja. Koliko ih Dinamo ima na posudbi u Lokomotivi? 8? 10? Negdje sam pročitao da ih po Transfermarktu ima čak 13!

VL
LI
list68
08:56 06.08.2014.

Imao je puno "inozemnih" ponuda. HAHA! Mora biti sretan što Mamić "šefuje" pa ga je utrpao u Lokomotivu. A Leko, o njemu ne treba trošiti riječi, osim, neka se čuvaju dynamovi rivali, ovaj će polomiti kosti najboljim igračima klubova koji su blizu dynamu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.