Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar pred derbi

Leko: 'Dinamo je bez odličnog Ivanušeca, a mi ćemo s Livajom biti jači'

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
20.07.2023.
u 15:00

"Mogli smo puno tog naučiti iz Superkupa. Bili smo al pari s Dinamom, a opet smo izgubili. Dominiraju 20 godina, ali jednom će tome doći kraj", rekao je trener Hajduka, Ivan Leko, na konferenciji za medije u četvrtak

Trener Hajduka, Ivan Leko, u četvrtak je na konferenciji za medije najavio drugi derbi sezone koji će Hajduk igrati ovoga petka na Maksimiru, u 20 sati. Prvi su bijeli i plavi odigrali prošle subote, a zagrebačka momčad je rezultatom 1:0 obranila naslov prvaka Superkupa. Bijelima se nakon odrađene suspenzije vraća Marko Livaja. Na prošloj je utakmici Leko dobio crveni karton, a sankcije treba tek vidjeti.

Leko je započeo izrazom sućuti obiteljima žrtava i porukom potpore ozlijeđenima uslijed olujnog nevremena koje je u srijedu poslijepodne pogodilo Zagreb. "Kad si u nogometu, non stop si u nogometu. Ali kad se dogodi tragedija kao u Zagrebu, vidiš da nogomet nije tako bitan. Želim uputiti iskrenu sućut svima koji su proživjeli to nevrijeme i obiteljima svih koji su nastradali", rekao je Leko.

GALERIJA Leko poludio i dobio isključenje pred kraj poluvremena

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
1/7

Zatim je nastavio o početku ligaške sezone, a osvrnuo se i na Superkup. "Mogli smo puno tog naučiti iz Superkupa. Bili smo al pari s Dinamom, a opet smo izgubili. Znači da moramo biti još bolji. Dobili smo vjeru da možemo odigrati dobro protiv najbolje momčadi u Hrvatskoj na njihovom terenu. Radimo da nam se igrači još podignu u formi", rekao je Leko.

"Dinamo dominira 20 godina, ali jednom će tome doći kraj. Svaka ekipa ima svoje vrline i mane. Mi ćemo probati sutra igrati na svoje vrline. Dobro poznajemo Dinamo i oni poznaju nas", dodao je trener Hajduka.

VEZANI ČLANCI:

Dotaknuo se i incidenta sa sucem koji je obilježio prošlu utakmicu. "Tužan sam jer se ovaj tjedan puno vremena gubilo na druge stvari osim igrača i nogometa. Neću više pričati o suđenju. Moramo pričati o igračima. Sve ću dati od sebe da nam se ne dogodi više ovakav tjedan. Ne volim, iskreno, pratiti tko sudi. Vjerujem da će Pajač dobro odsuditi. Mora imati malo sreće, isto kao igrači i treneri", kazao je Leko.

"Ne vjerujem da će biti puno promjena u sastavima. Želimo da naši momenti duže traju, a da smo u Dinamovim momentima pokažemo mirnoću. Ivanušec je odličan igrač, Dinamo će biti bez njega. Livaja je naš najbolji igrač i s njim ćemo biti jači. Imam velike nade za nove igrače. Vjerujemo da treba biti trening konkurentan. Šteta što su došli malo kasno. Nedostaje im malo treninga, ne znam kad će doći na svoj maksimum", kazao je Leko o sastavima momčadi bijelih i plavih.

VIDEO Navijači Hajduka 'poludjeli' na Livajine riječi:' Ništa, idemo u Zagreb još jače ovaj petak

Komentara 4

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
00:24 23.07.2023.

Livaja - bog nogometa!

ZA
zagi101
22:21 20.07.2023.

jel u HNS-u gledaju prognozu, za sutra popodne je opet najavljeno nevrijeme. kaj se nebi mogla utakmica odgoditi??

Avatar Moodleen
Moodleen
21:53 20.07.2023.

A ko je pak taj lejko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije