Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Leipzig upisao treći poraz zaredom, Gvardiol igrao cijelu utakmicu

Champions League - Group A - Club Brugge v RB Leipzig
PASCAL ROSSIGNOL
03.12.2021.
u 23:41

RB Leipzig je u 14 nastupa osvojio svega 18 bodova i trenutno se nalazi na osmom mjestu Bundeslige.

Nogometaši RB Leipziga doživjeli su u petak treći uzastopni prvenstveni poraz, a izgubili su sa 1-2 na gostovanju kod Union Berlina u prvoj utakmici 14. kola njemačke Bundselige.

Domaće je u vodstvo doveo Nigerijac Taiwo Awoniyi već u 6. minuti. Samo sedam minuta poslije izjednačio je Francuz Christopher Nkunku. Pobjedu Unionu donio je Timo Baumgartl pogotkom u 57. minuti.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za gostujuću momčad koja je posljednju pobjedu ostvarila prije mjesec dana protiv dortmundske Borussije.

RB Leipzig je u 14 nastupa osvojio svega 18 bodova i trenutno se nalazi na osmom mjestu Bundeslige. Union Berlin je šestom pobjedom stigao do 23 boda i privremeno je zasjeo na četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Trećeplasirani Bayer Leverkusen ima samo bod više, ali i utakmicu manje.

Sve oči nogometne javnosti bit će u subotu uperene prema Dortmundu, gdje će Borussia dočekati Bayern u dvoboju dvije vodeće momčadi na ljestvici. Bavarci uoči ovog gostovanja imaju bod više od "žuto-crnih". 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije