Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL IZGUBIO

Leicester prvi u Engleskoj, Chelsea napokon pobijedio

Chelsea - Liverpool
Foto: Reuters
21.11.2015.
u 17:31

Arsenal je s 1:2 poražen kod West Bromwich Albiona, a osim što su topnici 'pobjednički' pogodak sami pospremili u svoju mrežu, u posljednjim su minutama utakmice uspjeli promašiti i jedanaesterac.

Momčad Leicestera, koja je prošle sezone jedva izborila opstanak u Premier ligi, nalazi se na vrhu nakon 13. kola, a napadač "lisica" Jamie Vardy izjednačio je rekord Ruuda Van Nistelrooyja ostvaren prije 12 godina.

Vardy je doveo Leicester u vodstvo u 45. minuti i tako se je na deset uzastopnih utakmica u Premier ligi upisao u strijelce. To je bio njegov 13. gol ove sezone i vodeći je strijelac lige. Preostala dva pogotka za pobjedu 3-0 protiv Newcastlea postigli su Leonardo Ulloa (62) i Shinji Okazaki (83) .

Igrač Watforda Troy Deeney je u tri minute prešao put od heroja do tragičara. U 87. je iz penala zabio za 1-1 protiv Manchester Uniteda , a onda je u 90. minuti autogolom donio pobjedu "crvenim vragovima".

Arsenal je u gostima izgubio od West Bromwich Albiona sa 1-2. "Topnici" su poveli u 28. minuti golom Oliviera Girouda, a do poluvremena je WBA uspio preokrenuti. Prvo je zabio James Morrison (35), a potom je Mikel Arteta u 40. minuti postigao autogol. Mogao je Arsenal u završnici doći do remija, ali Santi Cazorla u 84. minuti nije iskoristio penal.                    

Napokon je malo sunca obasjalo i Josea Mourinha jer je njegov Chelsea pobijedio Norwich sa 1-0 pogotkom Diega Coste (64) . No, Chelsea je i dalje tek na 15. mjestu.

>> Više o Premiership rezultatima čitajte na Goal.com

>> Wenger sve češće govori o dopingu, on bi da se kazne i Ademi i Dinamo!

Komentara 2

DU
Deleted user
19:02 21.11.2015.

A Kramaric? Kada je bio u Rijeci zabijao je kao iz sale. A onda ga kupio Chelsea i odmah posudio Leicesteru i tamo ne sjedi ni na klupi.

KD
kdog
18:51 21.11.2015.

dabog da ispali u 36 ligu smradovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije