Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premiership

Leicester 'kiksao' pa će navijati za Bilića, a Chelsea slavio u gostima

Leicester - WBA
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.03.2016.
u 22:52

Od sredine prosinca Londonci ne znaju za poraz u prvenstvu pa mjesta koja sljedeće sezone vodu u Europu više nisu nedohvatljiva.

Leicester City je u susretu 28. kola engleskog prvenstva podijelio bodove s West Bromwich Albionom (2:2) pa će navijači Lisica sutra, kako bi ostali sami na čelu ljestvice, drukati za West Ham Slavena Bilića u susretu protiv drugoplasiranog Tottenhama.

Drozdovi su poveli u 11. minuti (Rondon) na King Power stadionu, ali Leicester je do poluvremena preokrenuo rezultat golovima Drinkwatera i Kinga. Ipak, Gardner u 50. minuti postavlja konačan rezultat.

 

Prvak Chelsea se novom pobjedom, u gostima kod Norwicha (2:1), popeo na osmo mjesto na ljestvici, a budući da od sredine prosinca Londonci ne znaju za poraz u prvenstvu, mjesta koja sljedeće sezone vodu u Europu više nisu nedohvatljiva. Kenedy je već u prvoj minuti načeo Kanarince, a na 2:0 povisio je Diego Costa. Redmo0nd je bio strijelac počasnog pogotka za domaćina.

Ostali rezultati: Aston Villa - Everton 1:3, Bournemouth - Southampton 2:0, Sunderland - Crystal Palace 2:2.

>>Bilić: Uh, kad bismo dobili svih šest kod kuće

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije