Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIONALNI TRIJUMF
Povratak na članak

Leicester je kladionicama iz džepa izbio 20 milijuna funti

– U povijesti klađenja, točnije otkako je klađenje legalizirano 1961. godine, niti jedan događaj s tako velikim koeficijentom nije bio dobitan. Ovo je prvi takav slučaj – kazao je Simon Clare iz kladioničarske kuće Coral

Komentari 4

YZ
yambra.zg
11:29 04.05.2016.

neka.drago mi je da kladionice gube novac!!

VL
FI
Fisherman
12:43 04.05.2016.

A koliko su zaradili na uplatama na Chelsi,City .....Sve je to kladionicarska mafija organizirala...

VL
ML
mladaklada
14:56 04.05.2016.

Naravno da će kladionice nerado objaviti koliko je bilo uplata koje nisu prošle, na United Chelsea, Liv'pool i druge. Manje-više, oni nastoje biti u balansu obiju strana vage, a pokupiti marginu za sebe. Da je balans dugo bio u ravnoteži sugerira i činjenca da su dugo držali koeficijent na Leicester. Brojne i povoljne ranije isplate bile su pravodobna kontrola štete. Ne vjerujem da su sveukupno u gubitku većem od 1-2 mil. funti, a to nadoknade čim United, Real ili Bayern odigraju doma X pri 1,20.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.