Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lisice i dalje na vrhu

Leicester i Chelsea dohvatili pobjede u 89. minuti

Leonardo Ulloa
Foto: Reuters/PIXSELL
27.02.2016.
u 18:40

Junak Lisica na King Power stadionu bio je Argentinac Leonardo Ulloa koji je srušio Norwich.

Vodeća momčad engleskog prvenstva, Leicester City i branitelj naslova, Chelsea, stigli su u 27. kolu do pobjeda na istovjetan način - golovima u 89. minuti.

Junak Lisica u pobjedi nad Norwichem (1:0) na King Power stadionu bio je Argentinac Leonardo Ulloa koji je nakon ubacivanja Albrightona u spomenutoj minuti zabio i izazvao delirij na krcatim tribinama (32 tisuće gledatelja).

Trener Claudio Ranieri pogodio je sa zamjenom jer Ulloa je ušao u igru 11 minuta prije pogotka. Leicester je tako zadržao prednost ispred prvih pratitelja - Tottenhama i Arsenala.

 

A Chelsea je iščupao pobjedu na gostovanju kod Southamptoma također u samoj završnici (2:1). Vodio je domaćin od 42. minute kad je pogrešku Bluesa iskoristio Shane Long.

Londonska momčad stvorila je pritisak u nastavku, a izjednačenje je stiglo u 75. minuti. Nakon asistencije Diega Coste pogodio je Cesc Fabregas. Nakon ubačaja iz kuta u 89. minuti za preokret je zabio Ivanović.

Ostali rezultati 27. kola: Stoke - Aston Villa 2:1, Watford - Bournemouth 0:0, West Ham - Sunderland 1:0.

>>Bilić pobijedio i svog prethodnika te preskočio Manchester United!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije