Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak iz mirovine

Lehmann ponovno na vratima Arsenala!?

Jens Lehmann
AFP
14.03.2011.
u 12:24

Njemački vratar Jens Lehmann (41) umirovio se 2010., no zbog problema londonskog kluba s vratarima menadžer Arsene Wenger ozbiljno razmišlja o njemu

Njemački vratar Jens Lehmann (41) mogao bi skinuti svoje kopačke s klina i vratiti se iz umirovljenja!

Zbog niza problema s vratarima, londonski Arsenal ozbiljno razmišlja aktivirati bivšeg čuvara mreže koji je na golu topnika proveo pet godina, od 2003. do 2008. godine, a u igračkoj je mirovini od 2010.

Arsenalu su ozlijeđeni Wojciech Szczesny i Lukasz Fabianski, a bivši broj 1 Manuel Almunia nije u bajnoj formi.

- Trenutačno sam u Londonu, zasad me nitko nije kontaktirao no nikad se ne zna - istaknuo je Nijemac koji će u Arsenalovu kampu provesti šest tjedana u radu s mlađim vratarima kako bi stekao licenciju za trenera vratara.

Komentara 1

CU
cupus
22:27 14.03.2011.

Makoja glupost??? branio je za pet protiv Barcelone.[mislim na Almuniju]

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije