Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKOMILI SE NA NJEGA

Legendarnom Bosancu prijete u Njemačkoj: 'Nož ti čeka ženu i sina'

Hasan Salihamidžić
Foto: DPA/Pixsell
1/2
14.04.2022.
u 19:10

"Ako Brazzo ne napusti Bayern, upotrijebit ćemo nož na tebi i na sinu", jedna je od poruka koje je dobila Salihamidžićeva supruga.

Bavarski gigant Bayern ovoga je tjedna iznenađujuće ispao od Villarreala u četvrtfinalu Lige prvaka što je razljutilo navijače. A njihov je bijes na svojoj koži osjetio sportski direktor Hasan Salihamidžić (45).

Salihamidžić i njegova obitelj na društvenim mrežama primaju prijetnje navijača koje ne zvuče nimalo ugodno. Prvo je na udaru bio njegov sin, a sada su se okomili i na suprugu Esther Copado.

"Ako Brazzo ne napusti Bayern, upotrijebit ćemo nož na tebi i na sinu", jedna je od poruka koje je dobila Salihamidžićeva supruga.

Hasan Salihamidžić, legendarni bosanskohercegovački nogometaš, danas je sportski direktor europskog prvaka Bayerna sa sjajnom karijerom iza sebe, a osim za Bayern igrao je još za Hamburg, Juventus i Wolfsburg. No, navijači ga smatraju odgovornim za neuspjeh Bayerna koji je upao u krizu.


 
Ključne riječi

Komentara 7

HR
H.R.T.99
11:08 15.04.2022.

Srpska posla…

Avatar drug Joža
drug Joža
22:46 16.04.2022.

Nije problem što gubi već što ne daje ostavku

MA
mamuti
19:59 14.04.2022.

Braco je samo marijoneta konce vuku drugi u Bayernu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije