Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠPANJOLCI SU RANJIVI'
Povratak na članak

Legendarni vatreni savjetuje Dinamo, otkrio kako plavi mogu izbaciti Villarreal

– Dinamo je pokazao da zna igrati. Ako momčad bude na razini kao u većem dijelu utakmice protiv Tottenhama. Važno je da bude kompaktna cijelu utakmicu.

Komentari 3

DG
Dado-Glavurdic
12:32 14.04.2021.

Male su im šanse bez zdravog Petkovića. Ali taj Villareal nezna čuvati rezultat oni će napadati i ja bi im stavio Franjića na livog beka a Joška na centarfora jerbo on može igrati svaku poziciju na terenu i siguran sam da bi i to dobro odigrao. Ali Krznar je već rekao da o tome ne razmišlja. U tom slučaju bi stavija Kastratija na desno krilo a Ivanušeca u sredinu. Ta podmornica srlja i Kastrati bi im uteka

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:49 14.04.2021.

dinamo je izbacen izbacio ga jr strucnjak krznar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.