Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDUĆNOST VATRENIH
Povratak na članak

Legendarni trener koji je prvi dao priliku Kovačiću: 'On je nasljednik Luke Modrića!'

– On bi po svemu trebao biti Modrićev nasljednik, a osobine vođe dolaze s godinama i iskustvom. I Modrić je, kada se priključio reprezentaciji, pa i dugo vremena kasnije, bio sramežljiv i povučen, a s godinama je poprimio lidersku crtu i nametnuo se suigračima – zaključio je Vahid Halilhodžić

Komentari 4

NE
Nemojtimenimojneme
18:50 26.05.2021.

Kovačić može u istu rečenicu sa Lukom Modrićem isto kao što Mladen Mladenović može u istu rečenicu sa Zvonimirom Bobanom

VL
Avatar turskokopile
turskokopile
21:30 26.05.2021.

Ja sam "ljut" na Mateo čekamo ga 10 godina u HR dresu. Sad je momenat da na zalasku jednog maestra postane drzak. Čovjek koji može rešavat tekme jednostavno blokira igra neku siguricu ?! Onakav driblig,laki korak i vrhunski pas. Mateo kreni igrat.

VL
RO
roland
23:32 26.05.2021.

Ako Luka Modrić nastavi ovako igrati, bojim se da će Mateo otići stopama Ivana Rakitića i reći zbogom reprezentaciji.

VL
RO
roland
23:39 26.05.2021.

Mateo Kovačić ima punih 27 godina. S koliko se godina postaje ključni igrač, tj. do kada moramo čekati da Kovačić postane nasljednik? Kako je krenulo, Luka će igrati još 2 godine, pa bi Mateo mogao postati ključni igrač hrvatske reprezentacije na EP 2024.godine koje će se održati u Njemačkoj s 30 godina i 1 mjesec?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.