Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU JASNO

Legendarni Talijan napao Đokovića: Ima 500 milijuna dolara i odigra onako? Pa vi se šalite!

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
Foto: JB Autissier/PIXSELL
1/2
23.09.2021.
u 11:56

Osvajanjem Roland Garrosa nisam mogao kupiti ni stančić, a danas tenisači za Grand Slam dobivaju po dva i pol milijuna dolara.

Nicola Pietrangeli, slavni talijanski bivši tenisač, odlučio je prokomentirati poraz Novaka Đokovića u finalu US Opena. Podsjetimo, Rus Danil Medvedev bio je bolji, a to je uništilo Đokovićevu priliku da postane prvi tenisač nakon 1969. godine i Roda Lavera koji je u istoj godini osvojio sva četiri Grand Slama. 

– Krajem 50-ih i početkom 60-ih godina prošlog stoljeća osvojio sam 44 turnira, od čega četiri puta Roland Garros – dvaput u pojedinačnoj konkurenciji i dvaput u parovima. Najbolji igrači tog perioda su me poštovali, svi smo bili prijatelji. Igrali smo tenis, zabavljali se, igrali da zabavimo publiku... Danas igrače ne zanima publika, igraju samo za novac. Svaka loptica im vrijedi nekoliko tisuća dolara. Ja osvajanjem Roland Garrosa nisam mogao kupiti ni stančić, a danas tenisači za Grand Slam dobivaju po dva i pol milijuna dolara. Đoković ima 500 milijuna dolara u banci i onda izađe na teren i odigra onakvo finale pod stresom. Šalimo li se? – uzrujano je prokomentirao Talijan i dodao:

– Od čega su oni pod stresom? Od brojanja novca? Kad čujem da su u depresiji, poludim.

Osim toga, talijanska legenda ne dvoji tko je prema njegovu mišljenju najveći tenisač svih vremena – Roger Federer, Rafael Nadal ili Novak.

– Tko je od njih trojice najveći? Za mene je to Federer, on kao da nije s ovoga planeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:03 23.09.2021.

Meni je jos manje jasno, to sto tebi nije jasno i to sve dozivljavam na VL

AN
anto9
12:27 23.09.2021.

sta je htjeo rec, da novak mora dobit sve i jedan mec samo zato sto ima toliko novaca na banci, sta je onda sa federerom i nadalom imaju i vise kesa na banci a nisu ni blizu novaku zdanjih nekoliko godina

DU
Deleted user
12:31 23.09.2021.

"Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?" Pa da dobijem karton ili blokadu? Ne, hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije