Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE

Legendarni svjetski prvak prolazi pakao. Zbog bankrota prodaje vilu, iznenada mu je preminuo sin

Foto: Instagram
1/5
26.03.2024.
u 18:20

Prodajom raskošne vile namjerava podmiriti velike duge i tako izbjeći osobni bankrot zbog neuspješnih poslovnih pothvata. Kako se navodi, vila je procjenjena na 7.400.000 eura, ali je velika vjerojatnost da će biti prodana za upola manju cijenu, samo kako bi se namirila nastala potraživanja.

Legendarni brazilski nogometaš Cafu, nalazi se u velikim financijskim problemima i sve poduzima kako bi izbjegao bankrot.  Slavni nogometaš Rome i Milana je zbog dugova natjeran prodati svoju luksuznu vilu u Sao Paolu. Brazilski mediji pišu kako Cafu ima dug koji od čak 1.800.000 eura pa zbog toga mora svoju kuću staviti na aukciju.

GALERIJA Pogledajte posjet vatrenih egipatskim piramidama

1/46

Prodajom raskošne vile namjerava podmiriti velike duge i tako izbjeći osobni bankrot zbog neuspješnih poslovnih pothvata. Kako se navodi, vila je procjenjena na 7.400.000 eura, ali je velika vjerojatnost da će biti prodana za upola manju cijenu, samo kako bi se namirila nastala potraživanja. 

Ovo teško životno razdoblje dolazi samo nekoliko godina nakon velike obiteljske tragedije. Njegov najstariji sin Danilo Feliciano de Moraes preminuo je u 30. godini života. Danilo je 2019. godine pretrpio srčani udar igrajući nogomet s prijateljima, od čega se Cafu sasvim sigurno nije oporavio i nikada ni neće.

VEZANI ČLANCI:

Navodno se Danilo već nakon desetak minuta igranja nogometa u dvorištu obiteljske kuće požalio da se ne osjeća dobro. Potom je hitno odvezen u bolnicu, no nažalost ubrzo je preminuo. Bio je najstariji od troje djece bivšeg svjetskog prvaka s Brazilom 2002. godine i po mnogima jednog od najbolljih bekova u povijesti.

Komentara 4

KU
Kujttim
19:08 26.03.2024.

Raskoš i luksuz imaju svoju cijenu. Sao Paolo je jedan od najopasnijih gradova na svijetu. Dečki koji osiguravaju vilu sigurno ne rade besplatno, posluga košta, režije su visoke, a svaki dan u raskošnoj vili ima rashoda, od popravaka, održavanja travnjaka, bazena... Čak da imaš ušteđevinu od 50 milijuna dolara, uz loše investicije, lako se može dogoditi osobni bankrot. Odvjetnici i financijski savjetnici su ga sigurno pokrali i dobro se naplatili. Zato nogometaši trebaju otići u Saudijsku Arabiju i tamo odigrati 2 zadnje karijere, a onda se uhljebiti kod Dalića u stožer i lagano živjeti na trošak onih klubova koji plaćaju za bakljade svojih navijača.

MA
madmaximo
18:31 27.03.2024.

prokletstvo kapitalizma ... vidi samo što se po domovini događa, oni koji imaju kupuju nekretnine koje zjape prazne, a sirotinja više ni podstanar ne može biti ... i nije mi žao ovih što imaju ako im propadne ... i već bi bio red da se uvede porez na svaku nekretninu koja nije za stanovanje obitelji (znači prva bez poreza i eventualno malo poreza na nekretninu za odmor), a ostalo oporezovati po pdv stopi ... al neće to adeze ni ezdepe, previše imaju i oni i za koje oni drukaju

MI
mikimouse12
19:30 26.03.2024.

Tamo u eurima u Brazilu prodaju stvari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije