Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO ZA BAYERN, CHELSEA...

Legendarni osvajač Eura prebolio rak nakon deset godina: Konačno sam pobijedio

Soccer - Legends Match - Rangers v AC Milan - Ibrox Stadium
Lynne Cameron/PA Images/PIXSELL
15.09.2020.
u 17:08

"Nakon deset godina pregleda i tretmana, danas objavljujem da sam konačno pobijedio rak", kazao je 51-godišnji Danac koji se zahvalio liječnicima bolnice u Rigshospitaletu

Legendarni danski nogometaš Brian Laudrup ostvario je najveću životnu pobjedu.

Brian Laudrup jedan je od najvećih danskih nogometaša svih vremena, karijeru je proveo u mnogim klubovima, a izdvajamo neke od najvećih Bayern, Fiorentinu, Chelsea i Ajax. Jedanaest godina igrao je za nacionalnu vrstu, a Dansku je 1992. godine predvodio do naslova europskog prvaka.

Prije deset godina dijagnosticirana mu je bolest ne-Hodkingova limfoma, odnosno rak s kojim se borio čitavo desetljeće. Laudrup je putem Instagrama objavio lijepu vijest kako je bolest stvar prošlosti. 

"Nakon deset godina pregleda i tretmana, danas objavljujem da sam konačno pobijedio rak", kazao je 51-godišnji Danac koji se zahvalio liječnicima bolnice u Rigshospitaletu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije