Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENIJAD IBRIČIĆ ZA VL

Legendarni junak Torcide među prvima stao na tribinu! Pogledajte što je poručio Funcutima i Livaji

Rijeka: Poznati na finalu Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
24.05.2023.
u 19:24

Senijad Ibričić prije 13 godina zabio je Šibeniku u Kupu

Uživo s Rujevice javljamo se prije finala Hrvatskog kupa, zadnje utakmice sezone, u kojoj se za trofej Rabuzinovog sunca bore Šibenik i Hajduk, baš kao prije 13 godina, kada im je slavlje u sudačkoj nadoknadi uzeo Senijad Ibričić.

Zabio je iz penala zbog kojeg Šibenčani i danas osjećaju gorčinu, ali Ibričić se Šubićevca prisjeća s golemim osmijehom na licu. Legendarni bivši Hajdukov veznjak, koji je za klub s Poljuda zabio ukupno 35 pogodaka u tri sezone koliko je boravio u Splitu te postao lice s Torcidnih murala uz Borisa i Dinu Dvornika, prežaljen je tek s dolaskom Marka Livaje.

Ibričić je među prvim navijačima Hajduka danas ušao na Rujevicu, iz Slovenije je doveo cijelu obitelj, suprugu, kćerku i sina. Nismo propustili priliku da kratko porazgovaramo s njim.

U videu pogledajte što je uoči finala navijačima poručio još uvijek aktualni igrač slovenskih Domžala, kojem su vrata Poljuda kad završi karijeru širom otvorena...

Ključne riječi

Komentara 2

LU
Lukeruk
20:23 24.05.2023.

Taj je legendaran samo ovoj orjunašici, čini mi se da su čak i iz istog naroda

ST
sttipe
16:44 03.06.2023.

Kad čovik zna igrat, i pokaže mrvu duše, kod nas se lako transformira iz neke bosančine, u našega Ibru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije