Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARAJEVO

Legendarni igrač Hajduka završio u bolnici, doživio je infarkt

Almir Turković
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
14.03.2019.
u 08:46

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine dio svoje igračke karijere je proveo u HNL-u gdje je igrao za Zadar, Osijek i Hajduk

Bivši legendarni igrač Hajduka i Osijeka Almir Turković doživio je infarkt.

Kako javlja Dnevni avaz, Turković je hitno prebačen u bolnicu u Sarajevu i operiran je. Liječnici su mu ugradili dva stenta, prebačen je na odjel intenzivne njege i stanje mu je nakon operacije stabilno.

Turković radi kao trener u omladinskom pogonu Sarajeva, a pozlilo mu je prije treninga kadeta.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine dio svoje igračke karijere je proveo u HNL-u gdje je igrao za Zadar, Osijek i Hajduk. U redove Zadra je stigao 1997. godine, kratko otišao u Sarajevo, a onda se vratio u Hrvatsku gdje je potpisao za Osijek. Od 2003. godine je nosio dres Hajduka za kojeg je u 49 utakmica zabio 16 golova. Vratio se nakon toga ponovno u Osijek, a karijeru je završio u Sarajevu 2008. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Charlie1
Charlie1
09:29 14.03.2019.

Zašto legendarni igrač Hajduka? Pa s Osijekom je napravio puno legendarnije stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije